Razpis za delovno mesto MONTAŽER-SERVISER -TUJINA
March 23, 2010
35. Ribniški sejem suhe robe in lončarstva
August 26, 2010
Prikaži vse novice

Obiščite nas v Celju na Mednarodnem obrtniškem sejmu MOS, v hali L na razstavnem prostoru številka 06. Sejem bo potekal od 8. do 15. septembra 2010.

V podjetju Inles se vam na sejmu MOS predstavljamo s svojo široko ponudbo energijsko varčnih oken in dovršenih vhodnih vrat, s poudarkom na novostih. Celovit proizvodni program izdelkov iz lesa, les/aluminija, PVC-ja, PVC/aluminija in aluminija, skupaj z različnimi izvedbami polken ter ostalih senčil, omogoča kupcu, da izbere izdelek po svojih željah. Izdelki se ponašajo z dovršenim dizajnom in funkcionalnostjo, ekološko neoporečnostjo, različnimi varnostnimi stopnjami ter odlično površinsko zaščito pred škodljivimi atmosferskimi vplivi.

Poleg številnih dopolnitev in novosti v našem proizvodno-prodajnem programu smo za letošnji sejem Dom na ogled pripravili tudi:

– V okensko steklo vgrajene fotovoltaične celice, ki omogočajo napajanje in upravljanje vaših izdelkov na motorni pogon, s pomočjo sončne energije (senčila in komarniki na motorni pogon, nagibno odpiranje oken, …).
– Panoramsko steno pri kateri se krila istočasno odpirata s pomočjo elektromotorja. Posebna izvedba odpiranja pri kateri se krila drsno zamaknejo in skrijejo v steno. Ta izvedba omogoča dovršen izgled samega izdelka in odličen izkoristek prostora.
– Skrito okensko okovje in nagibno odpiranje oken na motorni pogon.
– Nov sistem les/aluminij okenskih profilov INO-HAL LIGHTLINE z varjenimi spoji aluminija. Posebnost tega sistema je, da na zunanji strani okvir okna prekriva krilo. Poleg sodobnega in aktualnega dizajna izdelka boste v svoj dom spustili tudi več naravne svetlobe.
– Nov celovit program nizkoenergijskih lesenih in les/aluminij oken INO-110 in pasivnih ISO-110. Debelina okenskih profilov je 110 mm, kar poleg odličnih toplotnih karakteristik izdelka, izboljša tudi njegovo konstrukcijsko stabilnost še posebej ob vgradnji debelejših izolativnih troslojnih stekel.

Celoten program naših proizvodov boste lahko naročili po posebej ugodnih cenah z dodatnim sejemskim popustom. Pridite in spoznajte Inlesov svet”>Svet dovršenega bivanja”