Okna

Izberite okna INLES takrat, ko želite okna z dobro toplotno in zvočno izolativnostjo, ki bodo hkrati polepšala zunanji izgled vašega doma in sodobno zaokrožila notranjo urejenost.

LESENA OKNA

Les kot obnovljiv naraven material je že po svoji naravi izredno specifičen material, ki zahteva pri obdelavi še prav posebno pozornost in poznavanje. In prav izkušnje in znanje, ki smo ga v vseh teh letih pridobili, so pripomogli k temu, da so naši proizvodi iz lesa eni najbolj cenjenih doma in v tujini.

LES/ALU OKNA

Lesena okna z aluminijasto oblogo so bila prav gotovo eno največjih revolucij v proizvodnji zunanjega stavbnega pohištva. S tovrstnimi proizvodi lahko v enem samem izdelku združimo vse pozitivne karakteristike dveh popolnoma različnih materialov - lesa in aluminija.

PVC OKNA


Proizvodnja stavbnega pohištva iz PVC-ja v našem podjetju poteka že od leta 1996. Že od vsega začetka sodelujemo z renomiranim dobaviteljem PVC profilov podjetjem Schüco iz Nemčije.


ALUMINIJ OKNA


Proizvodnja stavbnega pohištva iz aluminija v našem podjetju poteka že od leta 1999. Že od vsega začetka sodelujemo z renomiranim dobaviteljem aluminijastih profilov podjetjem Schüco iz Nemčije.PANORAMSKE STENE


Panoramske stene so nepogrešljivi stavbni element sodobnih objektov. Z vgradnjo panoramskih sten boste vaš notranji ambient povezali z zunanjo okolico vašega objekta in poskrbeli za udoben prehod.