Okna

Izberite okna INLES takrat, ko ┼żelite okna z dobro toplotno in zvo─Źno izolativnostjo, ki bodo hkrati polep┼íala zunanji izgled va┼íega doma in sodobno zaokro┼żila notranjo urejenost.

LESENA OKNA

Les kot obnovljiv naraven material je ┼że po svoji naravi izredno specifi─Źen material, ki zahteva pri obdelavi ┼íe prav posebno pozornost in poznavanje. In prav izku┼ínje in znanje, ki smo ga v vseh teh letih pridobili, so pripomogli k temu, da so na┼íi proizvodi iz lesa eni najbolj cenjenih doma in v tujini.

LES/ALU OKNA

Lesena okna z aluminijasto oblogo so bila prav gotovo eno najve─Źjih revolucij v proizvodnji zunanjega stavbnega pohi┼ítva. S tovrstnimi proizvodi lahko v enem samem izdelku zdru┼żimo vse pozitivne karakteristike dveh popolnoma razli─Źnih materialov - lesa in aluminija.

PVC OKNA


Proizvodnja stavbnega pohi┼ítva iz PVC-ja v na┼íem podjetju poteka ┼że od leta 1996. ┼Że od vsega za─Źetka sodelujemo z renomiranim dobaviteljem PVC profilov podjetjem Sch├╝co iz Nem─Źije.


ALUMINIJ OKNA


Proizvodnja stavbnega pohi┼ítva iz aluminija v na┼íem podjetju poteka ┼że od leta 1999. ┼Że od vsega za─Źetka sodelujemo z renomiranim dobaviteljem aluminijastih profilov podjetjem Sch├╝co iz Nem─Źije.PANORAMSKE STENE


Panoramske stene so nepogrešljivi stavbni element sodobnih objektov. Z vgradnjo panoramskih sten boste vaš notranji ambient povezali z zunanjo okolico vašega objekta in poskrbeli za udoben prehod.