Politika zasebnosti


Podatki o spletni strani www.inles.si

Lastnik strani:

INLES PROIZVODNJA, TR┼ŻENJE IN IN┼ŻENIRING D.D.
Kolodvorska ulica 22
SI-Ribnica 1310
Tel: 01 837 71 00
Fax.: 01 837 73 33

Oblikovanje, urejanje besedil in tehni─Źna izvedba spletne strani:
┬ę Net informatika d.o.o.
www.net-informatika.com

Fotografije:
Fotografije so avtorsko za┼í─Źitene, zato je kopiranje in njihova kakr┼ínakoli druga uporaba prepovedana.

PRAVNI POUK ZA UPORABO SPLETNE STRANIVsebina, objavljena na spletnih straneh Inles d.d. se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmno┼żevati ali kako druga─Źe raz┼íirjati.

Uporabnik spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik) www.inles.si, se ┼íteje za obve┼í─Źenega s temi pogoji uporabe v trenutku, ko za─Źne aktivno dostopati do podatkov na spletni strani.

Vsebine na spletni strani so avtorsko za┼í─Źitene. Za vsako uporabo podatkov izven njihovega osnovnega namena je potrebno pridobiti predhodno dovoljenje nosilca lastninske ali avtorske pravice. Namen izhaja iz splo┼íno uveljavljenih na─Źel, pravil in obi─Źajev uporabe svetovnega spleta ter informacijske tehnologije.

Za vsebine, ki jih na spletni strani objavljajo obiskovalci, ponudnik storitev in skrbnik ne odgovarjata. Za neprimerne, ┼żaljive ali kaznive vsebine nosi pravne posledice avtor, ki je objavil vsebino. Skrbnik spletne strani si pridr┼żi pravico umakniti vsebine, ki so po njegovem mnenju neprimerne oziroma pozvati pristojne institucije k ukrepanju.

Skrbnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizku┼íal zagotavljati natan─Źnost in a┼żurnost podatkov in si hkrati pridr┼żuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakr┼ínega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Uporabnik sogla┼ía z uporabo osebnih podatkov za namene ogla┼íevanja ali raziskav v trenutku, ko svoje podatke posreduje. Za odjavo od vsebin ali za prekinitev uporabe osebnih podatkov mora uporabnik s pisnim sporo─Źilom od skrbnika zahtevati prekinitev aktivnosti (opt-out).

Niti Inles d.d., niti katerakoli druga pravna ali fizi─Źna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani Inles d.d., ne odgovarja za ┼íkodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemo┼żnosti uporabe informacij na spletnih straneh Inles d.d. ali za kakr┼ínekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

POLITIKA ZASEBNOSTIZ uporabo spletnega mesta, uporabnik potrjuje, da se strinja s Politiko zasebnosti.

1. Varstvo osebnih podatkov
V dru┼żbi INLES d.d. spo┼ítujemo zasebnost posameznika in varovanje osebnih podatkov. Osebne podatke bomo uporabili izklju─Źno v namene navedene v tej Politiki zasebnosti ali soglasju posameznika. Osebne podatke varujemo skrbno in v skladu s dolo─Źili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta in drugimi predpisi, ki urejajo podro─Źje varstva osebnih podatkov.

2. Upravljavec osebnih podatkov
Upravljavec pridobljenih osebnih podatkov je dru┼żba INLES d.d., Kolodvorska 22, 1310 Ribnica. Podatke obdelujemo skladno z internimi akti

3. Vrste osebnih podatkov, pravne podlage in nameni njihove obdelave
Dru┼żba INLES d.d. zbira in obdeluje osebne podatke na naslednje na─Źine: na zakonski podlagi, na podlagi soglasja posameznika in na podlagi sklenjenih pogodb,

3.1. Soglasje
Posameznik lahko poda soglasje za obdelavo osebnih podatkov za vsak posamezni namen posebej. Soglasje lahko posameznik kadarkoli prekli─Źe pisno po po┼íti na naslov dru┼żbe ali po elektronski po┼íti na naslov info@inles.si.

Pošiljanje novic, obvestil, promocij, ipd.

Obve┼í─Źanje po elektronski ali navadni o:
vabilih na dogodke dru┼żbe

Na podlagi soglasja za vsak namen posebej, upravljalec zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov elektronske pošte, ulica, hišna številka, poštna številka, mesto in telefonska številka.

3.2. Obdelava na podlagi pogodbe
Upravljalec zbira in obdeluje osebne podatke posameznika na podlagi pogodbe oziroma za izvajanje aktivnosti pred sklenitvijo pogodbe za namen izvajanja pogodbenih obveznosti.

3.3. Obdelava na podlagi zakona
Dru┼żba INLES d.d. zbira in obdeluje osebne podatke posameznika na podlagi zakonskih obveznosti, ki veljajo za upravljavca, za naslednje namene: vodenje ra─Źunovodskih evidenc, fakturiranje, izterjava dolga.

Za navedene namene, zbiramo in obdelujemo naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, ban─Źni podatki, dav─Źna ┼ítevilka, em┼ío, e- naslov, telefonska ┼ítevilka.

4. Varstvo osebnih podatkov

Upravljalec izvaja potrebne ukrepe in postopke za zagotavljanje varovanja osebnih podatkov na podlagi sprejetih internih aktov in skladno z dobrimi praksami s podro─Źja varovanja podatkov in informacij sam ali skupaj z pogodbenimi partnerji, na na─Źin, da se:
varujejo prostori, ter strojna in programska oprema s katero se obdelujejo osebni podatki
prepre─Źuje nepoobla┼í─Źen dostop do osebnih podatkov pri njihovem prenosu, vklju─Źno s prenosom po telekomunikacijskih sredstvih in omre┼żjih
zagotavlja u─Źinkovit na─Źin arhiviranja, uni─Źenja, izbrisa ali anonimizacije osebnih podatkov
omogo─Źa ugotavljanje, kdaj so bili posamezni osebni podatki kakorkoli obdelani in kdo jih je obdelal.

5. Rok hrambe osebnih podatkov
Osebni podatki posameznika, pridobljeni na podlagi soglasja se hranijo do preklica. Osebni podatki posameznika, pridobljeni na podlagi pogodbe, se lahko hranijo ┼íe 5 let od izpolnitve pogodbenih obveznosti obeh strank, v primeru sodnih postopkov za izterjavo nepla─Źanih pogodbenih obveznosti pa 5 let po zaklju─Źku sodnega postopka.

Osebni podatki, zbrani na podlagi zakonitih interesov, se hranijo do uveljavljanja pravic posameznika, na katerega se nanašajo oziroma dokler obstaja namen, za katerega so bili prvotno zbrani.

6. Pravice posameznika
Pravica dostopa: pravica zahtevati informacijo od upravljavca ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki in ─Źe se, dostop do njih.
Pravica do popravka: pravica zahtevati popravo ali dopolnitev neto─Źnih ali nepopolnih osebnih podatkov.
Pravica do izbrisa: pravica zahtevati takojšen izbris zbranih osebnih podatkov.
Pravica do omejitve obdelave: pravica zahtevati, da upravljavec omeji obdelavo, podatkov za dolo─Źene namene
Pravica do prito┼żbe: Posameznik, na katerega se nana┼íajo osebni podatki lahko poda prito┼żbo glede obdelave njegovih osebnih podatkov neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu poobla┼í─Źencu Republike Slovenije.

7. Posredovanje osebnih podatkov
Dru┼żba INLES d.d. zbranih osebnih podatkov ne posreduje tretjim osebam, dr┼żavam ali mednarodnim organizacijam.

8. Na─Źin uveljavljanja pravic
Posameznik uveljavlja pravice iz naslova varovanja osebnih podatkov pisno po pošti na naslov INLES d.d., Kolodvorska 22, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@inles.si

Politika zasebnosti velja od 01.07.2018 dalje.

PIŠKOTKI


Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne pi┼íkotke. ─îe ┼żelite spremeniti nastavitve pi┼íkotkov lahko kliknite na odpri nastavitve.

V primeru, da ste potrdili uporabo spletnih pi┼íkotov na spletni strani bodo v va┼í brskalnik nalo┼żeni slede─Źi pi┼íkoti:
- ndp-check, shranjena informacija o dovolitvi piškotov

Ta pi┼íkotek bo shranjen tudi v primeru, ─Źe se odlo─Źite, da pi┼íkotkov ne dovolite in ste ozna─Źili mo┼żnost shranjevanja nastavitev.