IŠČEMO POOBLAŠČENE PRODAJALCE
August 29, 2008
NOVO!!! SODOBEN RAZSTAVNO-PRODAJNI SALON V RIBNICI
December 2, 2008
Prikaži vse novice

Pa smo jo dočakali – slovesno prireditev, s katero smo obeležili jubilejno 60. obletnico obstoja našega podjetja, podjetja Inles. Le peščici podjetij je uspelo tako dolgo svojo barko varno krmariti mimo neštetih čeri, ki vse pogosteje ogrožajo podjetja v današnjem globalnem svetu. Zasluge za to gredo generacijam naših delavcev in seveda vodstvenemu kadru, ki je vsa ta leta dobro vodil naše podjetje. Hvala vam!

Inles se je razvil iz večstoletne tradicije predelave lesa, ki ga imamo v naših gozdovih v izobilju. V vseh teh letih smo mnogim omogočali zaposlitev in bili tako aktivno prisotni v lokalnem in tudi širšem okolju, kjer smo skrbeli za višjo kakovost življenja in dela. In še vedno smo tukaj, še vedno dihamo s krajem ter nenazadnje v teh težkih časih omogočamo zaposlitev več kot petsto zaposlenim.

Dne 20. 11. 2008 smo svečano obeležili ta jubilej. Veliko ur priprav, usklajevanj, organizacijskega dela in truda je bilo vloženega v to praznovanje, z enim samim namenom – da skupaj z našimi upokojenimi delavci, našimi zaposlenimi in poslovnimi partnerji dostojno obeležimo ta jubilej in se jim na ta način zahvalimo za vse, kar so dobrega storili za naše podjetje. V začetku dneva je bilo v zraku čutiti nekaj malega napetosti in drobnih skrbi, vendar bolj ko se je ura bližala začetku prireditve, bolj vedri in sproščeni so postajali naši obrazi. In začeli so prihajati prvi gostje, pred stavbo se je zaslišal prisrčen smeh, sproščen klepet in stiski rok.

Začelo se je z otvoritvijo novega razstavno prodajnega salona in obnovljene upravne stavbe. Najprej je predsednik upravnega odbora Inlesa mag. Andrej Mate nagovoril prisotne. Sledil je slovesen prerez traku in s tem uradna otvoritev salona. Program je povezovala voditeljica Mojce Mavec, ki je znala z izbranimi besedami ustvariti res prijetno vzdušje. Nazdravili smo s kozarčkom penine in si ogledali enega najbolj sodobnih razstavnih salonov in prepričani smo, da se bodo v njem naši kupci dobro počutili in se v lepem ambientu prepričali o pestrosti in kakovosti našega proizvodno prodajnega programa.

Osrednja slovesnost, ki smo jo poimenovali »Inles včeraj, danes in jutri«, se je obogatena s številnimi glasbenimi in animacijskimi vložki na prijeten in sodoben način dotaknila zgodovine našega podjetja in se preko sedanjosti zazrla tudi v prihodnost. Ob prijetni glasbi in šarmantni voditeljici je program, v katerem smo našim cenjenim partnerjem podelili preko 30 priznanj in nagrad, hitro minil.

Prekrasen dan, obujanje spominov na preteklost, prijetno druženje, spletanje novih poznanstev in vezi so utrinki, s katerimi bi opisal dan proslavitve 60. obletnice ustanovitve podjetja Inles. In naj končam z besedami mag. Andreja Mateta, ki jih je izrekel v svojem govoru na prireditvi: »Takšna praznovanja so v današnjem divjajočem času prava redkost, smatram pa, da je prav, da vsaj en dan posvetimo lepim spominom na preteklost, da bomo že jutri zopet s še večjim poletom ustvarjali skupaj z Vami, bodočo zgodovino Inlesa.« In tistega dne sem dobil občutek, da se za prihodnost Inlesa res ni bati.