NOVO!!! SODOBEN RAZSTAVNO-PRODAJNI SALON V RIBNICI
December 2, 2008
Razpis za delovno mesto MONTAŽER-SERVISER -TUJINA
March 23, 2010
Prikaži vse novice

V Inlesu nadaljujemo tradicijo zbiranja raznih priznanj s sejmov na katerih se predstavljamo. Na letošnjem sejmu MOS v Celju smo prijeli priznanje za predstavitev novih okolju prijaznih in energetsko varčnih lesenih profilov AIR.

V podjetju smo ponosni na novo nagrado, ki smo jo prejeli za izdelek iz našega proizvodno prodajnega programa. To priznanje je hkrati tudi potrdilo, da v Inlesu sledimo sodobnim trendom v stavbnem pohištvu. Vedno poskušamo prvi našim cenjenim kupcem predstaviti in omogočiti pridobitev najnovejših izdelkov, tehničnih inovacij in ostalih novosti na področju zunanjega stavbnega pohištva.

Nagrajeno energijsko varčno okno AIR izdelano iz naravnega, obnovljivega materiala je primerno za vgradnjo v boljše NIZKOENERGIJSKE objekte. Zračni kanali v okvirju in krilu na okolju prijazen način, brez umetnih dodatkov, zagotavljajo odlične toplotne karakteristike izdelka ter hkrati prijetno bivalno klimo v prostoru. Skupaj z našimi okolju prijaznimi premaznimi sredstvi so ti izdelki kot nalašč za vse tiste, ki so okoljsko osveščeni ter jim naravni materiali pomenijo največ. Na zunanjo stran izdelka lahko namestimo tudi oblogo iz obstojnega aluminija, ki les ščiti pred različnimi atmosferskimi vplivi kot so dež, sonce, mehanske poškodbe in tako podaljša življenjsko dobo celotnega izdelka. Toplotna prehodnost celotnega okna Uw je ob ustrezni zasteklitvi tudi do 0,8 W/m2K.