Inlesova okna in vrata – ekskluzivno v Franciji
December 4, 2015
Novo: okna “modern line”.
March 3, 2016
Prikaži vse novice

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na letošnjem sejmu DOM, od 8. do 13. marca 2016. Naš razstavni prostor se bo nahajal v hali A2 (prostor št.18).

Predstavili vam bomo naše najbolj atraktivne izdelke iz lesa, les/ aluminija, plastike in aluminija. Vsa okna in vrata so nizkoenergijski ali pasivni izdelki, opremljena so z različnimi prezračevalnimi in varnostnimi sistemi ter opremo, ki omogočajo enostavno rokovanje, prijetno klimo in varno bivanje.
V naši ponudbi je dizajn izjemnega pomena. Tako so lahko izdelki iz lesa obrtniško izdelani z noto po naši kulturni dediščini ali pa so popolnoma moderni, npr. vrata Trend Rustico, kjer se naraven les spogleduje z sodobnimi materiali. Predstavili vam bomo zelo aktualno poravnano izvedbo les/alu oken INO-HA80 ML in aluminij vhodnih vrat ALTOTHERM.
Prednost naše ponudbe je, da lahko kombinirate izdelke in različnih materialov, npr. lesena, les/alu ali aluminij vhodna vrata z lesenimi, les/alu, pvc ali pvc/alu okni. Atraktivne in okolju prijazne barve za les in prašno lakirane aluminijaste površine, zagotavljajo odlično kakovost in obstojnost obarvanih površin. Predstavljamo tudi različne led osvetlitve v pragu drsnih sten, na prijemalu ali na krilu vrat.
Naša celovita ponudba zajema tako opremo stanovanjskih kot poslovnih objektov, s posebnimi zahtevami in potrebami, s panoramskimi stenami, francoskimi balkoni, raznovrstnimi senčili ter polkni iz lesa in aluminija.