OBVESTILO K DELOVNEMU ČASU SALONA
October 4, 2016
OBVESTILO K DELOVNEM ČASU SALONA
November 4, 2016
Prikaži vse novice

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na sejmu DOM+, od 9. do 13. novembra 2016. Naš razstavni prostor se bo nahajal v Marmorni dvorani (hala B, prostor št.6). Dobrodošli!

Predstavili vam bomo naše najbolj atraktivne izdelke iz lesa, les/ aluminija, plastike in aluminija. Vsa okna in vrata so nizkoenergijski ali pasivni izdelki, opremljeni so z različnimi prezračevalnimi in varnostnimi sistemi ter opremo, ki omogoča enostavno rokovanje, prijetno klimo in varno bivanje.
V naši ponudbi je dizajn izjemnega pomena. Tako so lahko izdelki iz lesa obrtniško izdelani z noto po naši kulturni dediščini ali moderni, npr. v poravnani izvedbi: les/aluminij okno INO-HA80 ML in aluminij vhodna vrata ALTOTHERM.
Prednost naše ponudbe je nešteto možnosti kombinacij izdelkov iz različnih materialov.
Atraktivne in okolju prijazne barve za les in prašno lakirane aluminijaste površine, zagotavljajo odlično kakovost in obstojnost obarvanih površin. Predstavljamo tudi različne Led osvetlitve v pragu drsnih sten, na prijemalu ali na krilu vrat.
Naša celovita ponudba zajema tako opremo stanovanjskih kot poslovnih objektov, s panoramskimi stenami, francoskimi balkoni, raznovrstnimi senčili ter polkni iz lesa in aluminija.