Podjetje INLES d. d. objavlja prosta delovna mesta v proizvodnji;

Delo v proizvodnji - m/┼ż

Inles d.d., podjetje z dolgoletno tradicijo izdelave stavbnega pohi┼ítva, vabi v svoje vrste motivirane ljudi z veseljem do dela na razli─Źnih delovnih mestih v proizvodnji;

─îe vas odlikujejo marljivost, natan─Źnost in odgovoren odnos do dela, imate III. ali IV. stopnjo strokovne izobrazbe tehni─Źne smeri ali pa ste ro─Źno spretni ne glede na izobrazbo, vas vabimo da se nam pridru┼żite.

Nudimo zaposlitev za dolo─Źen ─Źas z mo┼żnostjo redne zaposlitve za nedolo─Źen ─Źas, delovna mesta s ┼íirokim spektrom delovnih nalog v urejenem delovnem okolju in rednim pla─Źilom.

Delo poteka na sede┼żu dru┼żbe, s polnim delovnikom in enoizmenskim delovnim ─Źasom.

Zainteresirane kandidate vabimo, da oddajo pro┼ínjo s pripisom ┬╗Pro┼ínja za delovno mesto v proizvodnji┬ź, po po┼íti na naslov podjetja, Inles d.d., Kolodvorska 22, 1310 Ribnica ali po elektronski po┼íti.
Kontakt: Helena Kular, tel: 040 239 610, el. naslov: helena. kular@inles.si


Monta┼ża 2 in 3 v PC Aluminij - m/┼ż

Pri─Źakujemo:
- III. ali IV. stopnjo tehni─Źne izobrazbe ali druge ustrezne smeri
- motiviranost, zanesljivost, natan─Źnost
- ro─Źne spretnosti
- veselje do dela v proizvodnji
- sposobnost timskega dela

Nudimo:
- delo v urejenem okolju
- redno pla─Źilo
- zaposlitev za dolo─Źen ─Źas, z mo┼żnostjo zaposlitve za nedolo─Źen ─Źas
- enoizmensko delo
- poln delovni ─Źas

Opis delovnega mesta:
Sestava polnil, steklenje, vstavljanje tesnila, monta┼ża okovja, sestava vogalov, monta┼ża krila na okvir, pribijanje -pnevmatska stiskalnica, rezkanje-brazdanje, spajanje profilov, monta┼ża fiksnih sten, sestava okvirja in kril, narez profilov-vodja stroja RAPID.

Zainteresirane kandidate vabimo, da oddajo pro┼ínjo s pripisom ┬╗Pro┼ínja za delovno mesto Monta┼ża 2 in 3┬ź, po po┼íti na naslov podjetja, Inles d.d., Kolodvorska 22, 1310 Ribnica ali po elektronski po┼íti, najkasneje do 09.10.2020.
Kontakt: Helena Kular, tel: 040 239 610, el. naslov: helena. kular@inles.siPOGODBENO DELO

MONTA┼ŻER STAVBNEGA POHI┼áTVA
I┼í─Źemo pogodbene monta┼żerje stavbnega pohi┼ítva za delo po posami─Źnih regijah ali na celotnem podro─Źju R Slovenije Ve─Ź