INLES SLOVESNO ZAKORAKAL V SEDMO DESETLETJE
December 2, 2008
Inles dobitnik priznanja na sejmu MOS
September 15, 2009
Prikaži vse novice

Naše cenjene kupce smo v letošnjem letu razveselili s postavitvijo novega sodobnega razstavno-prodajnega salona na sedežu našega podjetja v Ribnici.

Leto 2008 za podjetje Inles ni bilo posebno le zaradi 60. obletnice obstoja. V letošnjem letu smo zgradili tudi že težko pričakovani nov razstavno-prodajni salon, enega najbolj sodobnih in dovršenih salonov stavbnega pohištva pri nas.

Postavili smo ga z namenom, da ob obilici manjših salonov, ki jih ima Inles in njegovi zastopniki po svetu, prevzame funkcijo centralnega razstavnega salona, ki ne bo služil le kot razstavni prostor naših proizvodov, temveč bo tudi neke vrste izobraževalno-promocijski prostor.

Na približno 200 m2 razstavnih površin smo dali na ogled našim cenjenim kupcem celoten program naših izdelkov in s stilsko usklajeno in oblikovno dovršeno opremo salona poskrbeli, da se boste v našem ambientu prijetno počutili. V prodajno-promocijskem salonu smo poskušali vsaj delno prikazati naš izjemno širok proizvodno-prodajni program, ki je eden najbolj pestrih v Evropi. Poudarek je dan na prikazu raznovrstnosti programa, sodobnem dizajnu, energetski učinkovitosti, varnosti in funkcionalnosti naših proizvodov, poleg tega pa smo želeli ustvariti ambient, v katerem se bodo kupci tudi na podlagi strokovnega svetovanja lažje odločili za nakup naših proizvodov.

Prepričani smo, da boste v tem razstavno-prodajnem prostoru začutili tudi naš novi slogan. Torej pridite in začutite naš svet –

»Svet dovršenega bivanja«.