Partnerji

Opečna hiša e4

Opečna hiša e4 Hiša s pogledom v prihodnost Koncept e4 hiše je nastal z mislijo na naravo. Vaš dom je lahko naraven, zdrav, cenovno sprejemljiv takšen, ki ohranja svojo vrednost. To so dobri razlogi za bolj podrobno spoznavanje z Wienerberger konceptom e4 hiše.
net ideje1

Net ideje d.o.o.

Net ideje d.o.o. so agencija, ki se ukvarjajo s spletnim marketingom. Predstavljajo novo generacijo spletnih agencij, saj se osredotočajo in odzivajo na hiter razvoj mobilnih in socialnih medijev. Pri delu uporabljajo mešanico tehnologije, ustvarjalnega mišljenja, podatkov in statistik. Z njo na računalniških, telefonskih, tabličnih in drugih zaslonih ustvarjajo pristne, osebne in namenske vsebine, ki gradijo močne vezi, navdušujoče sledilce in zveste stranke.

Zelena Vas Ruševec

Zelena vas Ruševec je turistični ponudnik trajnostnega, ekološkega oz. zelenega turizma na zavarovanem območju Nature 2000 Pohorju. Družinam, parom, kolesarjem, pohodnikom, smučarjem in ostalim nudimo razvajanje v butičnih apartmajih, eko bungalovih in wellnessu. Dodana vrednost turistične ponudbe je v prmakulturno zasnovani izgradnji Zelene vasi Ruševec s Permakulturnim krogom Ruševec, ki zajema deset postaj: zeliščni vrt, čebelnjak, ekološki otok, toplotna črpalka, rastlinska čistilna naprava, lesene brunarice, zelena streha, zbiralnik deževnice, bio naravni ribnik in visoke grede.