Inles d.d.


Proizvodnja oken iz lesa ima v na┼íem podjetju ve─Ź kot 70- letno tradicijo. Les kot obnovljiv, naraven material, s svojimi specifi─Źnimi lastnostmi zahteva pri obdelavi ┼íe prav posebno pozornost in poznavanje. Prav na┼íe izku┼ínje in znanje so pripomogli k temu, da so na┼íi proizvodi iz lesa eni najbolj cenjenih doma in v tujini. Obdelava profilov poteka na najsodobnej┼íi, novi proizvodni liniji, ki smo jo postavili leta 2012 in ki skupaj s troslojno povr┼íinsko obdelavo z robotiziranim-elektrostatskim nanosom kon─Źnega premazanega sredstva, zagotavlja najbolj kakovostne, trajne in dovr┼íene izdelke.
Novost v ponudbi so izdelki iz termi─Źno modificiranega lesa smreke (termi─Źno modifikacijo izvaja Silvaprodukt d.o.o.), ki ima bolj┼ío odpornost na napade gliv in insektov, les manj poka in se vla┼żi, vse to pa pripomore k dalj┼íi ┼żivljenjski dobi va┼íega izdelka.

O nas


  • Predstavitev  • Vizija in poslanstvo  • Zgodovina  • Uradne objave


Inles d.d. je proizvajalec stavbnega pohištva z dolgoletno tradicijo. Zgodovina podjetja sega v leto 1948.
INLES je najve─Źji slovenski proizvajalec in izvoznik fasadnih elementov (okna, vhodna vrata), ki ima ve─Ź kot 70-letno tradicijo na podro─Źju lesne predelave in nekajletno tradicijo pri izdelavi fasadnih elementov iz drugih materialov (plastika, aluminij) ter razli─Źnih kombinacijah le-teh (les-aluminij, plastika, aluminij). Proizvodni program obsega okna in vrata iz lesa, PVC, aluminija ter okna in vrata v kombinaciji les / aluminij iz PVC / aluminij. Proizvaja tudi sen─Źila (polkna, rolete) iz vseh zgoraj navedenih materialov...

Inles d.d. ve─Źji del svojih izdelkov izvozi v Nem─Źijo, Avstrijo, ┼ávico ter druge dr┼żave EU . Prodaja tudi na trgih ZDA, Mehike, biv┼íe Jugoslavije in vzhodne Evrope. V svoji sestavi ima INLES dve h─Źerinski podjetji v sicer LESCO Gmbh & Co. KG in IP INLES d.d. ter lastni blagovni znamki ISARHOLZ in Inles .

INLES PROIZVODNJA, TR┼ŻENJE IN IN┼ŻENIRING d.d.
Kolodvorska ulica 22
SI - 1310 Ribnica
01 837 71 00

01 837 73 33

info@inles.si

www.inles.si

Mati─Źna ┼ítevilka: 5103126000
Identifikacijska številka: SI14775069
Zavezanci za DDV: DA
Transakcijski ra─Źun:
BANKA SPARKASSE d.d. SWIFT: KSPKSI22

IBAN: SI56 3400 0101 6427 765

VPIS: Dru┼żba je registrirana pri okro┼żnem sodi┼í─Źu v Ljubljani
Številka vpisa: 1/12711/00
Osnovni kapital: 5.945.669 EUR
Glavna DEJAVNOST: (PO SKD)