Multimedija


Multimedija je hkratno posredovanje informacij s pomo─Źjo ve─Ź medijev kot so besedilo, slika, video, zvok in animacije.

Potrudili smo se, da si tudi na na┼íi strani lahko ogledate na┼íe izdelke v razli─Źnih oblikah - v ve─Ź katalogih, prospektih ter v foto in video galeriji.


  • Katalogi in prospekti


  • Galerija
  • Reference
  • Video galerija  • Partnerji


Uvod
Prenesi
Lesena okna
Prenesi
Les/alu okna
Prenesi
PVC in PVC/ alu okna
Prenesi
Aluminij okna
Prenesi
Preglednica koe´Čücientov toplotne prehodnsti oken
Prenesi
RAL monta┼ża
Prenesi
PVC vrata
Prenesi
Aluminijasta vrata
Prenesi
Lesena in les/aluminij vrata
Prenesi
Oprema
Prenesi
Varnost
Prenesi

Zelena vas Ru┼íevec je turisti─Źni ponudnik trajnostnega, ekolo┼íkega oz. zelenega turizma na zavarovanem obmo─Źju Nature 2000 Pohorju. Dru┼żinam, parom, kolesarjem, pohodnikom, smu─Źarjem in ostalim nudimo razvajanje v buti─Źnih apartmajih, eko bungalovih in wellnessu. Dodana vrednost turisti─Źne ponudbe je v prmakulturno zasnovani izgradnji Zelene vasi Ru┼íevec s Permakulturnim krogom Ru┼íevec, ki zajema deset postaj: zeli┼í─Źni vrt, ─Źebelnjak, ekolo┼íki otok, toplotna ─Źrpalka, rastlinska ─Źistilna naprava, lesene brunarice, zelena streha, zbiralnik de┼żevnice, bio naravni ribnik in visoke grede.


Net ideje d.o.o. so agencija, ki se ukvarjajo s spletnim marketingom. Predstavljajo novo generacijo spletnih agencij, saj se osredoto─Źajo in odzivajo na hiter razvoj mobilnih in socialnih medijev. Pri delu uporabljajo me┼íanico tehnologije, ustvarjalnega mi┼íljenja, podatkov in statistik. Z njo na ra─Źunalni┼íkih, telefonskih, tabli─Źnih in drugih zaslonih ustvarjajo pristne, osebne in namenske vsebine, ki gradijo mo─Źne vezi, navdu┼íujo─Źe sledilce in zveste stranke.
Ope─Źna hi┼ía e4 Hi┼ía s pogledom v prihodnost
Koncept e4 hiše je nastal z mislijo na naravo. Vaš dom je lahko naraven, zdrav, cenovno sprejemljiv takšen, ki ohranja svojo vrednost. To so dobri razlogi za bolj podrobno spoznavanje z Wienerberger konceptom e4 hiše.