Podatki o spletni strani www.inles.si

Lastnik strani:

INLES PROIZVODNJA, TRŽENJE IN INŽENIRING D.D.
Kolodvorska ulica 22
SI-Ribnica 1310
Tel:  01 837 71 00
Fax.: 01 837 73 33

Oblikovanje, urejanje besedil in tehnična izvedba spletne strani:

© Net informatika d.o.o.
www.net-informatika.com

© Net ideje, d.o.o.
www.netideje.com

Fotografije:

Inles d.d.

Kopiranje in kakršna koli druga uporaba fotografij je prepovedana.

PRAVNI POUK ZA UPORABO SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh Inles d.d.  se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Uporabnik spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik) www.inles.si, se šteje za obveščenega s temi pogoji uporabe v trenutku, ko začne aktivno dostopati do podatkov na spletni strani.

Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene. Za vsako uporabo podatkov izven njihovega osnovnega namena je potrebno pridobiti predhodno dovoljenje nosilca lastninske ali avtorske pravice. Namen izhaja iz splošno uveljavljenih načel, pravil in običajev uporabe svetovnega spleta ter informacijske tehnologije.

Za vsebine, ki jih na spletni strani objavljajo obiskovalci, ponudnik storitev in skrbnik ne odgovarjata. Za neprimerne, žaljive ali kaznive vsebine nosi pravne posledice avtor, ki je objavil vsebino. Skrbnik spletne strani si pridrži pravico umakniti vsebine, ki so po njegovem mnenju neprimerne oziroma pozvati pristojne institucije k ukrepanju.

Skrbnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Uporabnik soglaša z uporabo osebnih podatkov za namene oglaševanja ali raziskav v trenutku, ko svoje podatke posreduje. Za odjavo od vsebin ali za prekinitev uporabe osebnih podatkov mora uporabnik s pisnim sporočilom od skrbnika zahtevati prekinitev aktivnosti (opt-out).

Niti Inles d.d., niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani Inles d.d., ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Inles d.d. ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov. Prvič, da lahko izvedemo vaše naročilo in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno pomoč pri storitvah. Osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in so shranjeni na varnem. Dostop do njih je dovoljen samo pooblaščenim osebam.

Za varovanje posebej občutljivih podatkov mora poskrbeti pošiljatelj. Skrbnik prevzame odgovornost za posredovane podatke zgolj takrat, ko so posredovani na ustrezen način.

Hramba podatkov se izvaja v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

PIŠKOTKI

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko kliknite na odpri nastavitve.

V primeru, da ste potrdili uporabo spletnih piškotov na spletni strani bodo v vaš brskalnik naloženi sledeči piškoti:

- ndp-check, shranjena informacija o dovolitvi piškotov

Ta piškotek bo shranjen tudi v primeru, če se odločite, da piškotkov ne dovolite in ste označili možnost shranjevanja nastavitev.

Inles Upravna StavbaP6160649Totem - Inles

Najdite najbližje prodajno mesto

Država:
Regija:

Prodajna mesta

Izračun U-vrednosti oken

Preverite izračune toplotne prehodnosti vseh naših oken v kombinaciji z različnimi zasteklitvami. 

več